Wie zijn wij?

Smikkelbol.nl is opgericht door twee broers, Patrick & Erik, die zijn opgegroeid in de echte bakkerswereld. Hier is hun passie voor het vak en de oliebol ontstaan. Ze willen de kwaliteits oliebol voor iedereen toegankelijk maken. De oliebollen van Smikkelbol worden gemaakt vanuit een traditioneel recept van hun grootvader. Een lekkere oliebol die ook nog eens lang vers blijft. Oervers dus!

Gemakkelijk online te bestellen en thuisbezorgd door heel Nederland. Het recept van toen met de service van nu! Wij van Smikkelbol vinden het erg leuk om jou te verrassen met onze oliebollen!

Erik

“Elke dag een stapje beter”

Ik ben gek op oliebollen. Ze zijn heerlijk en bijzonder. Bijzonder omdat ze nu nog niet het hele jaar door te verkrijgen zijn. Ik zeg ‘nu nog’ omdat Patrick en ik de wereld graag een beetje op zijn kop zetten. We combineren de oude traditie met het nieuwe ondernemerschap. Wellicht gaan we onze oliebol dus wel het hele jaar door verkopen en bezorgen…. Patrick en ik zijn naast het werk ook echt broers. We kijken samen Formule 1, vullen elkaar goed aan en hebben enorm veel plezier! Zo komen we elke dag weer een stapje verder. En doen we het elke dag weer wat beter.

Patrick

“Jong geleerd, oud gedaan”

Voor mij horen oliebollen echt bij Oud & Nieuw, hoewel Erik ze het liefst elke dag zou eten. Bij Smikkelbol ben ik het operationele brein. Erik neemt het commerciële stuk voor zijn rekening. Hij heeft altijd de gekste ideeën die we dan vervolgens samen uitdenken en uitvoeren. Vroeger wilde ik profvoetballer worden, maar deze kinderdroom heb ik ingeruild voor het ondernemerschap. Dit heb ik meegekregen vanuit onze familie. Net als de liefde voor bakken. Jong geleerd is oud gedaan!